Yritys ja yhteystiedot

Pivis Vintage Shop - kierrätystä jo vuodesta 2010

Yrityksemme perustettiin v.2010 pelastamaan vanhoja aarteita tuleville sukupolville. Verkkokauppa aloitti toimintansa tuon vuoden syyskuussa ja tuotevalikoimaan kuului huonekalujen,astioiden, tekstiilien lisäksi myös laadukkaita vintagevaatteita. Muutama vuosi myöhemmin perustettiin myymälä Liminkaan, jossa se toimi 3 vuotta. Tämän jälkeen muutimme Ouluun ja keskityimme kokonaan miesten ja naisten vintage- ja secondhand-vaatteisiin.

Toiminta-ajatuksemme on edelleen sama kuin aloitushetkellä; olla osa kiertotaloutta ostamalla ja myymällä laadukkaita tuotteita eteenpäin. Kotimainen tuotanto, käsityö, laadukkaat materiaalit ja kestämään tehdyt tuotteet ovat asioita, joita arvostamme ja haluamme edesauttaa niiden käyttöä. Ostamme kokonaisia kuolinpesien vaatejäämistöjä, jotta kaikki mahdollinen käyttökelpoinen tulee kierrätettyä. Tuotteita korjataan ja kunnostetaan, ja huonokuntoisemmatkin myydään Euron poistokellaripäivillä muille kierrättäjille. Myymälämme on sisustettu 99% kierrätyskalusteilla ja jätemäärämme on viikossa 1 roskapussi. 

Haluamme tehdä kierrättämisestä myös kivaa! Ilmastoasiat ovat vakavasti otettava asia ja pikamuodista on päästävä eroon, mutta ahdistumalla asioita ei muuteta. Kierrätysmuoti on parhaimmillaan hauskaa ja persoonallista, massamuodista piittaamatonta pukeutumista. Kuten eräs asiakkaamme asian ilmaisi myymälässämme käytyään:"Täältä voit löytää aarteita, ja itsesi." Tämä todellakin on toimintamme punainen lanka; haluamme auttaa Sinua löytämään omannäköisen, ekologisen tyylisi!

 

 

YHTEYSTIEDOT

Pivis Ky, y-tunnus 2481921-3

Sähköposti: info@pivis.fi

Puhelin: 040-9100081/Päivi Mathlin

Myymälän osoite: Rautatienkatu 20, 90100 Oulu

Myymälän aukioloajat: TI-PE klo 12-18, LA klo 11-14, SU/MA suljettu

Myymälän edessä on parkkipaikka (30min kiekkopaikat).

__________________________________

VINKKEJÄ VAATTEIDEN MYYJILLE:

-vaatteiden ja asusteiden tulee olla ajallisesti 1990-luvulta tai sitä vanhempia. 

- ostamme vaatteet niin, että itse voimme todeta niiden kunnon. Kiertelemme eri puolilla Suomea, joten myös osto kauempaa Oulusta saattaa onnistua. Ota yhteyttä!

-emme osta turkkeja/turkishattuja, ja muita raskaita ulkotakkeja rajoitetusti

-ostamme myös erikoisempaa vanhanajan pukeutumiseen liittyvää tavaraa/tarvikkeita

-vaatteiden tulee olla puhtaita, ja tuoksuttomia (ei homeenhajua)

- ostohintamme perustuu tämänhetkiseen jälleenmyyntiarvoon, emme voi siis maksaa vaatteista tunnearvon eikä aina edes alkuperäisen ostohinnan mukaisesti. 

-isommat vaatemäärät voimme tulla paikan päältä noutamaan (esim. kuolinpesän vaatejäämistö)