Yritys ja tuotteemme

Pivis Vintage Shop - Kierrätystä jo vuodesta 2010

Yrityksemme perustettiin v.2010 pelastamaan vanhoja aarteita tuleville sukupolville. Verkkokauppa aloitti toimintansa syyskuussa 2010.  Tuotevalikoimaan kuului huonekalujen,astioiden, tekstiilien lisäksi myös laadukkaita vintagevaatteita.

Muutama vuosi myöhemmin perustettiin myymälä Liminkaan, jossa se toimi 3 vuotta. Tämän jälkeen muutimme Ouluun ja keskityimme kokonaan miesten ja naisten vintage- ja secondhand-vaatteisiin. Oulun kivijalkamyymälä lopetettiin kesäkuussa 2022 ja samanaikaisesti myös yrittäjät vaihtuivat. Toiminta jatkuu nyt verkkokaupassa.

Toiminta-ajatuksemme on edelleen sama kuin aloitushetkellä; olla osa kiertotaloutta ostamalla ja myymällä laadukkaita tuotteita eteenpäin. Kaikkien tuotteidemme kunto tarkistetaan ja tarpeen mukaan niitä korjataan, tuuletetaan ja pestään.

Ostamme pääsääntöisesti vain viime vuosituhannella valmistettuja vaatteita, jotka ovat yleisesti ottaen laadukkaampia kuin tämän vuosituhannen halpatuotantovaatteet. Ostamalla ja käyttämällä kierrätettyä teet hyvää itsellesi ja tuleville sukupolville!

 

YHTEYSTIEDOT

Pivis Vintage Oy, y-tunnus 3291756-9

Sähköposti: info@pivis.fi

Puhelin: 040-9100081

__________________________________

VINKKEJÄ VAATTEIDEN MYYJILLE:

- ostamme sesongin ja tarpeemme mukaisia vaatteita ja asusteita (mm. koruja). 

-vaatteiden ja asusteiden tulee olla ajallisesti 1990-luvulta tai sitä vanhempia. 

- ostamme vaatteet niin, että itse voimme todeta niiden kunnon eli pääsääntöisesti ei Postin kautta lähetettyjä tuotteita

-emme osta turkisvaatteita, ja muita raskaita ulkotakkeja rajoitetusti

-vaatteiden tulee olla puhtaita, ja tuoksuttomia (ei homeenhajua), ei eläinkarvoja. Huoltoa vaativien vaatteiden ostohinta on alhaisempi kuin valmiiksi myyntikuntoisten.

- ostohintamme perustuu tämänhetkiseen jälleenmyyntiarvoon, emme voi siis maksaa vaatteista tunnearvon eikä alkuperäisen myyntihinnan mukaisesti. 

-isommat vaatemäärät voimme tulla paikan päältä noutamaan (esim. kuolinpesän vaatejäämistö)

-otamme vastaan myös lahjoituksia.

Jos sinulla on myytävää, kerro ensin sähköpostitse tai tekstiviestillä mitä sinulla olisi tarjolla: puh. 040-9100081, sähköposti: info@pivis.fi